Overzicht sales training onderwerpen

Ontdek onze opleidingsonderwerpen. Of u nu geïnteresseerd bent in slechts één onderwerp, of in een combinatie van verschillende, wij stemmen het af op uw behoeften om ervoor te zorgen dat we uw bedrijf laten groeien.


Virtueel verkopen

Nieuwe technologieën hebben de mogelijkheden voor interactie met klanten aanzienlijk uitgebreid. Ontdek hoe u kunt profiteren van verkopen op afstand en maak van elke afspraak een succes!

Value based selling

Klanten verwachten nu meer dan alleen een goed product – ze verwachten oplossingen voor hun zakelijke uitdagingen. Value Based Selling kan uw verkoopteams helpen concurrerend en relevant te blijven in een steeds meer veeleisende markt.

Essential Selling Skills

Uw essentiële verkoopvaardigheden zijn altijd de basis van elk succesvol verkoopgesprek. Ontdek alle stappen van het verkoopproces en krijg nuttige tips over hoe u relevante verkooptechnieken kunt toepassen in dit leertraject.


Slagvaardig onderhandelen

Onze programma’s zijn ontworpen om de drie belangrijkste hefbomen voor verkoopprestaties aan te pakken: de kwantiteit van de inspanningen van het verkoopteam, de kwaliteit van de interactie met de klant en de richting van de verkoopinspanningen – het juiste productgamma aan de juiste klanten verkopen – en aan de juiste beslissers bij die klanten

SixBattlefields

De meeste bedrijven zijn actief op een bijna verzadigde markt. Om marktaandeel te winnen, moet je, als bedrijf, de concurrentie altijd een stap voor zijn. Nieuwe klanten komen immers bij de concurrent vandaan. Maar aangezien potentiële klanten vaak al een gunstige houding hebben tegenover hun huidige partner, is het een kwestie van verandering van hun mindset.

Key Account Management

Naast ” groot verkopen “, vereist key account management zowel organisatorische als operationele inzet om het goed te doen. Uw belangrijkste relaties kunnen uitstekende resultaten opleveren, maar alleen met een robuust en gestructureerd relatiebeheerproces.


Opportunity to Order

Als verkoper heeft u misschien verschillende mogelijkheden om te overwegen. Niet alle kansen zijn echter de moeite waard en het is van cruciaal belang te leren hoe je ze van elkaar kunt onderscheiden.

Customer Service – Verkoop binnendienst van Reactief naar Pro-actief

We zien in veel sales organisaties dat verkoop binnendienst afdelingen meer verantwoordelijkheid moeten gaan dragen voor het beheer van klanten en prospects. Maar hoe kun je een verkoop binnendienst afdeling helpen om deze transitie te maken waarbij er gewend is vooral reactief te werken?

Sales leiderschap

Wil je als sales manager meer handvatten om je team te inspireren, motiveren en te ontwikkelen? Effectief leiding geven aan een team betekent mensen gefocust en gemotiveerd houden – wat een positieve invloed heeft op hun productiviteit. Maar hoe bereiken we dit? In dit traject ontdekken deelnemers hoe ze hun team effectief kunnen leiden en coachen, zowel in persoon als op afstand.