AI for Sales Professionals

AI for Sales Professionals

Aanmelden voor het nieuwe AI-leerpad
40% Productiviteitsstijging door ChatGPT te gebruiken

Chat your way to success

Pas het vroeg toe, laat de concurrentie achter je en floreer met een toonaangevende AI-verkoopopleiding. Beheers prompt engineering en generatieve AI om vloeiend te worden in chat.

Ontdek het AI leertraject voor verkopers

Bekijk de inhoud van het nieuwe AI-leerpad voor verkoopprofessionals.

Download hier de brochure

7 Redenen waarom verkopers de techniek van Prompt Engineering onder de knie moeten krijgen

Hier zijn zeven manieren waarop verkoopprofessionals gebruik kunnen maken van prompt engineering en ChatGPT kunnen integreren in hun verkoopprocessen. Ontdek ze allemaal in deze blogpost van Henrik Larsson Broman.

Lees het artikel hier

Webinar: Boost Your Sales Without Increasing Your Workload

Heb je ooit meer willen bereiken in minder tijd of je verkoop willen stimuleren zonder je werkdruk te verhogen? Welkom in de wereld van AI. Er is een hele reeks AI-tools die je productiviteit kunnen verhogen en de kwaliteit van je werk kunnen verbeteren. Wil je meer weten? Bekijk dan dit webinar met onze gastheer Henrik Larsson Broman.

Kijk het webinar terug

Maak gebruik van ChatGPT om een overtuigende waardepropositie op te stellen

In B2B verkoop is het belangrijk om een duidelijke waardepropositie te hebben. Het vertelt je klanten waarom jouw product of dienst beter is dan die van anderen. Deze blogpost van Henrik Larsson Broman laat zien hoe je ChatGPT kunt gebruiken om een sterke waardepropositie te creëren door middel van een reeks prompts.

Lees het artikel hier
Dit programma is een stapsgewijze handleiding voor het gebruik van prompt engineering en generatieve AI, met name ChatGPT, om de verkoopprestaties te verbeteren. Verkoopprofessionals leren hoe ze met AI kunnen communiceren en interageren, effectieve prompts kunnen ontwikkelen en de voordelen van AI-technologie kunnen maximaliseren.

Zet de volgende stap in sales - Word vloeiend in chat!

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Terms of Service .