Mercuri International in de top 20 van de Sales Training Companies van Selling Power

Vandaag kondigde Mercuri International aan dat het op de lijst van 2018 van Selling Power is opgenomen in de Top 20 van Sales Training Companies die uitblinken in het helpen van verkoopleiders om de prestaties van hun verkoopteams te verbeteren. De lijst staat in het nummer van mei 2018 van het tijdschrift Selling Power, dat op 9 mei beschikbaar zal zijn voor abonnees.

Volgens de Selling Power uitgever en oprichter Gerhard Gschwandtner is verkooptraining een belangrijk gebied van competitieve differentiatie voor B2B-verkoopteams.

“Om vandaag de dag te kunnen concurreren, moeten B2B-verkoopleiders investeren in de juiste soort verkooptraining voor hun teams”, zegt Gschwandtner. “De meeste verkopers zijn het zwakst op het gebied van verkoopvaardigheden en verbeteringen kunnen een enorm verschil maken in de omzet. We zijn er trots op deze lijst van verkooptrainingsbedrijven aan te kondigen die verkoopleiders kunnen helpen bij het selecteren van de beste partner om hen te helpen bij het verbeteren van hun opties”.

Alle bedrijven op de lijst dienden een uitgebreide aanvraag in met een gedetailleerde lijst van hun aanbod voor zowel training als retentie, innovatieve oplossingen en diensten die ze hebben ontwikkeld, en de unieke bijdrage van hun bedrijf aan de markt voor verkooptraining.

De belangrijkste criteria die werden gebruikt bij de vergelijking van de aanvragers en de selectie van de ondernemingen om in de lijst van dit jaar te worden opgenomen, waren:

  1. Diepte en breedte van de aangeboden opleidingen
  2. Innovatief aanbod (specifieke opleidingen, methodologie of leveringsmethoden)
  3. Bijdragen aan de markt voor verkooptraining
  4. Kracht van klanttevredenheid

Selling Power magazine redacteuren zeggen dat de bedrijven op de lijst van 2018 Top 20 Sales Training Companies het beste potentieel vertegenwoordigen om verkoopteams te helpen hun prestaties te verbeteren en concurrerend te blijven in elke verkoopomgeving. Zie de lijst op sellingpower.com. Voor meer informatie, bezoek sellingpower.com of vraag het Verkopende hoofdkwartier van de Macht bij (540) 752-7000. 

Over Selling Power. Selling Power is het toonaangevende digitale magazine voor sales managers en sales VP’s sinds 1981, produceert Personal Selling Power Inc. de Sales Management Digest en Daily Boost van Positivity online nieuwsbrieven, evenals een vijf minuten durende videoserie met interviews met top executives. Selling Power is een vaste mediasponsor van de Sales 3.0 Conference.

Over Gerhard Gschwandtner
Gerhard Gschwandtner is de oprichter en CEO van Selling Power, een multi-channel mediabedrijf dat het bekroonde Selling Powermagazine en Selling Power TV produceert, een dagelijkse video-interviewserie over verkoopsucces. Hij is de auteur van 17 boeken over verkoop, management en motivatie en is opgenomen in meer dan 500 video-interviews met sales- en marketingleiders. In 2008 begon Gerhard met de productie van de Sales 3.0 Conference, die jaarlijks door in totaal meer dan 1.000 verkopers wordt bijgewoond. Recentelijk heeft hij samengewerkt met wereldberoemde coaches en psychologen om de workshop Peak Performance Mindset op te zetten om verkopers te helpen om persoonlijk en professioneel performanter te worden.

Contact:
Larissa Gschwandtner, VP, Sales & Marketing at Selling Power
Telefoon: +1 (610) 642-3080

Over Mercuri International Met onze unieke combinatie van consulting en opleidingsexpertise helpen wij bijna 15.000 bedrijven per jaar in meer dan 40 landen en in meer dan 30 talen om efficiënter en effectiever te worden in hun verkoopactiviteiten en de nodige verbeteringen in hun resultaten te bereiken.

E-mail: info@mercuri.be

Tel: +32 2 245 02 40