Mercuri webinar: How to increase your sales team performance with AI

Kopen mensen nog steeds van mensen ?

Technologie maakt de reis van de klant beter en gemakkelijker voor iedereen. Augmented Intelligence combineert menselijke instincten met bruikbare inzichten uit Artificial Intelligence. Uw verkopers kunnen relevanter zijn voor de juiste klanten en sneller waarde toevoegen. Deze nieuwe aanpak vereist een nieuwe benadering van de vaardigheden en eigenschappen van sales en het vernieuwen van succesindicatoren. Deze webinar gaat in op de manier waarop management in sales gebruik kunnen maken van Artificial Intelligence met behoud van een menselijke benadering in uw verkoopproces.

Wat u zal leren :

  1. Waarom verkoopmanagers vaardigheden en kenmerken van verkopers anders moeten beoordelen. En hoe u KPI’s op elkaar afstemt om uw verkoopteam op de juiste manier te meten.
  2. Op welke manier u technologie kunt integreren in uw verkoopstrategie om de juiste klant op het juiste moment en via het juiste kanaal te bereiken.
  3. Manieren om aan de slag te gaan met meer Augmented Intelligence in uw verkooporganisatie.

Kijk hier naar de opname van de webinar

Deze webinar is gegeven op 5 februari 2019. De sprekers van deze webinar waren Kelly Brown, CMO bij Sidetrade en Christian Devillez, Executive Consultant bij Mercuri 

E-mail: info@mercuri.be

Tel: +32 2 245 02 40