AI in Sales

Een nieuwe kijk op verkoop

Artificiële Intelligentie (AI) is een deel van ons dagelijks leven geworden, soms op voor de hand liggende manieren en soms ook niet. Tegenwoordig zijn er schijnbaar meer vragen over hoe organisaties AI kunnen toepassen dan antwoorden. Toch zijn de voordelen van het gebruik van AI in commerciële organisaties en voor leren en ontwikkelen duidelijk. We hopen dat u de webinars en blogposts zult bekijken of contact zult opnemen met onze experts om meer te weten te komen.

Leren in de flow van het werk

Mercuri International ontwikkelt unieke mogelijkheden om AI toe te passen in commerciële organisaties om sales, sales enablement en competentieontwikkeling te verbeteren. Of het nu gaat om het gebruik van voorspellende analyses om sales management te helpen beslissingen te nemen of het gebruik van chatbots om conversational learning naar organisaties te brengen, Mercuri International ziet AI als een kans om uw organisatie future proof te maken en sales resultaten te verbeteren.

Waarom is kunstmatige intelligentie belangrijk?

Bekijk onze nieuwste opname over wat AI nu eigenlijk is en hoe u AI learning kunt gebruiken om de verkoop te verbeteren. Krijg inzicht in hoe u, op een praktische manier, kunt werken met AI binnen uw verkoopteam.

AI – veelgestelde vragen


Watson comparison

Uitdagingen

Met meerdere systemen werken


We komen graag met u in contact

Ontdek wat Mercuri International voor uw bedrijf kan doen om uw verkoop te stimuleren met AI-gestuurd leren.

RELATEERDE LINKS

Digital Learning Center

Lees verder

Strategisch partnerschap om AI- en chatbotcapaciteiten te versterken

Lees verder

Mercuri International on Top 20 Online Sales Training Companies 2020 List

READ MORE

Alle digitale leerpaden

Lees verder