Festool Sales Excellence Program

Als onderdeel van ons Sales Excellence Program hebben wij ons tot doel gesteld om een internationaal gestandaardiseerd trainingsprogramma te introduceren in ons verkoopproces. Samen met Mercuri hebben we een trainingsprogramma ontwikkeld dat nu in 20 landen wordt geïmplementeerd.

Festool is een premium producent van hoogwaardige elektrische en pneumatische gereedschappen die gebruikt worden door professionele vakmensen in de hout-, schilder- en automobielindustrie.

Het was voor ons bijzonder belangrijk dat het opleidingsprogramma van Festool specifiek was (d.w.z. niet “off-the-shelf”) en dat het opleidingen voor zowel verkoopmedewerkers als managers omvatte. In Mercuri hebben we een goede partner gevonden die deze eisen consequent toepast. Omdat Mercuri de training zeer nauw heeft afgestemd op onze behoeften, is deze zeer relevant voor de deelnemers en zij voelen zich opgepikt en staan open voor het leren van nieuwe dingen. Dit komt tot uiting in de trainingsresultaten en de feedback van collega’s.

“Wij zijn erg blij met onze samenwerking met Mercuri en kijken uit naar verdere training in de toekomst.” Kalina Kümmerle, Manager Strategic Sales Projects

E-mail: info@mercuri.be

Tel: +32 2 245 02 40

(een referentie van onze collega’s uit Duitsland)