BRITA Sales Academy

Met een totale omzet van 469 miljoen euro in fiscaal 2016 en 1.697 werknemers wereldwijd (waarvan 887 in Duitsland), is de BRITA Groep een van de toonaangevende bedrijven in drinkwateroptimalisatie en heeft het traditionele merk BRITA een leidende positie op de wereldwijde waterfiltermarkt. Het familiebedrijf met hoofdkantoor in Taunusstein bij Wiesbaden, Duitsland, wordt vertegenwoordigd door 25 nationale en internationale dochterondernemingen en productievestigingen en door deelnemingen, verkoop- en industriële partners in 66 landen op alle vijf continenten. Het bedrijf heeft productiefaciliteiten in Duitsland, Groot-Brittannië, Zwitserland, Italië en China.

Samen met Mercuri International hebben wij de BRITA Sales Academy ontwikkeld voor onze verkoopmedewerkers op grensoverschrijdende basis. Dit op BRITA toegesneden concept bestaat uit klassikale opleidingen, e-learningmodules en kennischecks langs een leertraject.

“Dankzij Mercuri kunnen we ervoor zorgen dat een consistente aanpak van kwaliteit internationaal wordt geïmplementeerd, met aandacht voor de lokale omstandigheden. Alle acties worden uitgevoerd in de lokale taal. In Mercuri hebben we een partner gevonden die onze bedrijfsmodellen begrijpt, een praktische aanpak en een hoge mate van interne acceptatie heeft.” Jürgen Zaeschmar, Senior Manager Personal & Organizational Development 

E-mail: info@mercuri.be

Tel: +32 2 245 02 40

(een referentie van onze collega’s uit Duitsland)