Sales Leiderschap Training

Waarom Effectief Leiderschap?

Een goede leider verbetert de teamprestaties, maar een groep van verschillende individuen en verwachtingen samenbrengen kan een uitdaging zijn. Op een effectieve manier leiding geven aan uw team betekent dat u uw mensen gefocust, gemotiveerd en met plezier aan het werk houdt, om hun productiviteit af te stemmen op de behoeften van het bedrijf. Dit is zeker gemakkelijker gezegd dan gedaan, met veel factoren die van invloed zijn op de optimale manier om leiding te geven.

Op de moderne werkplek met een groeiende flexibiliteit is een up-to-date leider nodig en soms zelfs een verandering naar leiding geven op afstand. Dus, wat betekent dit voor u, als leider? Hoe kunt u uw leiderschapsvaardigheden ontwikkelen? Hoe kunt u ze aanpassen aan een team op afstand, indien nodig? Met onze Effectief Leiderschap training ontdekt u hoe u uw team effectief kunt leiden in de steeds veranderende zakelijke omgeving van vandaag.

Bijscholen kan niet makkelijker…

…met het aanbod van licenties voor elk van onze leerpaden op individuele basis of met een kies-en-mix selectie. Zo werkt het:

1. ONTDEK ONZE LEERPADEN
Blader door de leertrajecten, wat past bij u of uw team?

2. KIES ER ÉÉN OF MEERDERE
Één of meerdere die interessant klinken? Goed!

3. REGEL UW TOEGANG
Neem contact met ons op om toegang te krijgen! Wij adviseren u graag over het beste pakket – speciaal voor u.


Training overzicht

LEIDERSHAP OP AFSTAND – Wat zijn de uitdagingen van het leiden van een team op afstand? Ontdek de risico’s en kansen van werken op afstand.

COMMUNICATIE IS ESSENTIEEL – Leer hoe je verschillende manieren van communicatie kunt gebruiken. Veel factoren beïnvloeden de communicatie tussen twee partijen – we kijken naar de verschillende aspecten van een boodschap en verschillende persoonlijkheidstypes om er maar een paar te noemen.

ACTIEVE COMMUNICATIE – Hoe ga je om met uitdagende communicatie? Actieve communicatie stelt u in staat te communiceren op een manier die u aangenaam en gemakkelijk te begrijpen maakt, zelfs wanneer u notities maakt.

MEESTER IN VIRTUEEL VERGADEREN – In een tijdperk van afstand en afleiding spelen virtuele vergaderingen een sleutelrol – ze zijn de belangrijkste troef die u kunt gebruiken om te coachen en te motiveren, hoe communiceert u om uw virtuele vergaderingen te optimaliseren?

ADAPTIEF LEIDERSCHAP – Leer hoe u uw leiderschapsstijl kunt aanpassen aan verschillende soorten mensen en competentieniveaus.

WEES EEN COACH – Een goede leider geeft het team de kracht door te coachen, duidelijke doelstellingen te bepalen en het team betrokken en gemotiveerd te houden.

HET MANAGEN VAN UW TEAM OP AFSTAND – Van het opzetten van een team op afstand, tot ervoor zorgen dat uw teamleden gemotiveerd zijn, op één lijn blijven en op de hoogte blijven – leer hoe u uw team op afstand kunt versterken.

HET OVERWINNEN VAN DIVERSITEITSHINDERNISSEN – Kennis van culturele verschillen en de mogelijkheid om daarmee om te gaan, zijn essentieel voor een effectief leiderschap.

KIJK VERDER NAAR ANDERE ONDERWERPEN

Value Based Selling

Lees verder

Remote Selling

Lees verder

Opportunity to Order

Lees verder

Key Account Management

Lees verder