GETTING PERSONAL IN A REMOTE WORLD

Key Account Management is evolving - are you up to speed?

take the assessment

KAM - HET IS PERSOONLIJK

De wereld van de verkoop heeft de laatste tijd een snelle evolutie doorgemaakt, gedreven door zowel technologische ontwikkelingen als ingrijpende veranderingen in manier van werken en de locatie waar we werken. Uw Key Accounts zijn de kern van uw business - dus hoe behoudt u die persoonlijke benadering in een wereld waar we steeds meer op afstand werken?

DE KAM ASSESMENT

BENT U OP DE HOOGTE VAN KAM?

Kom erachter met deze korte assessment.

NAAR EEN HOGER NIVEAU

Wat maakt een account 'Key'? Wat onderscheidt een Key Account Manager van andere salesfuncties? In onze blogpost geven we een kort overzicht van de verschillen en hoe de ontwikkeling van specifieke vaardigheden de, eh, sleutel tot succes kan zijn...

LEES VERDER

ONLY HUMAN?

Hoe houd je het persoonlijk in een wereld waar we op afstand communiceren? We kijken naar de rol die technologie moet spelen in het opbouwen van relaties met Key Account klanten, terwijl ze zich toch uniek en gewaardeerd willen blijven voelen.

DOWNLOAD

KAM VOLGENS DE CIJFERS

Download een visuele reis door een aantal verrassende feiten en cijfers uit de wereld van KAM. Hoe lang doet een Account Manager er over om een deal te sluiten en een Key Account Manager niet? En is dit het wachten waard?

DOWNLOAD

8 STAPPEN NAAR KAM SUCCES

Download onze tipsheet voor stapsgewijs advies hoe een flexibel en modulair leertraject uw teams kunnen voorbereiden op de unieke uitdagingen van Key Account Management.

DOWNLOAD THE TIPSHEET

MERCURI INTERNATIONAL'S KAM AANPAK - HET IS DE 'HOE' DIE TELT

De meeste bedrijven begrijpen dat een KAM-programma noodzakelijk is, maar de manier waarop het in de praktijk wordt toegepast maakt vooral het verschil. Mercuri International richt zich op praktische, realistische implementatie - uw KAM-strategie aan het werk zetten, voor meetbare financiële resultaten.

Wereldwijd bereik & lokale expertise

Met een wereldwijd bereik en lokale expertise heeft Mercuri International de schaalgrootte en de ervaring om KAM training om te zetten in tastbaar verkoopsucces.

Constante verbetering

Een uniek, circulair trainingsmodel draagt bij aan voortdurende verbetering, waardoor groei continue wordt gestimuleerd. Wij hebben de kennis, vaardigheden en mindset om klanten te helpen hun verkoopstrategie uit te voeren, voor bewezen ROI.

Hybrid Learning Experience

Innovatieve trainingsmethoden, zowel face-to-face als digitaal, voor leren dat zich rond uw verkoopteams ontwikkelt.

Wij begrijpen de uitdagingen van de KAM

KAM's worden getraind door KAM's' - aangezien we het perspectief van key account managers begrijpen, kunnen we trainingen bouwen rond de KAM-uitdagingen van vandaag.

LEES VERDER OVER HET KAM LEERTRAJECT

KEY ACCOUNT MANAGEMENT

De wereld van Key Account Management is voortdurend in beweging - bent u op de hoogte? Wij praten graag met u - neem contact met ons op om uw KAM-reis vandaag nog te beginnen.