Verkopen in het derde Millennium

We leven in de 21e eeuw. Maar geldt dat ook voor de verkooptechnieken van jouw salesteam? Vandaag de dag zijn klanten zeer bekwaam met technologie en is het voor jouw bedrijf van belang daar slim op in te spelen. Doordat er voor jouw klant een immens grote hoeveelheid informatie beschikbaar is, maakt deze razendsnel een beslissing tussen verschillende aanbieders. De vraag is of jouw bedrijf dan voor of achter het net vist. De toekomst van de kunst van het verkopen, ligt bij diegenen die hun klanten op de juiste wijze weten te bedienen in dit nieuwe digitale tijdperk. Mercuri International helpt jou en jouw salesteam up and running te zijn.

Technologie is cruciaal

Herkenning van prospects die bereid zijn een aankoop te doen via internet, vormt een onmisbare aanvulling op traditionele manieren van klantbereik creëren. Ongeïnteresseerde prospects hebben geen zin in een overvolle mailbox met achterhaalde verkooppraat. In plaats daarvan is online video content en testimonia van tevreden klanten veel overtuigender. Klanten hebben een keuze in hoe en wanneer ze een product aanschaffen, wat een grote uitdaging is voor sales professionals. De ‘one size fits all’-aanpak is verleden tijd. Zorg daarom dat jouw salesteam bij de tijd is.

Wees een held in jouw business

Smooth, tech-savvy en charismatisch; dat zijn de verkooptechnieken van het derde Millennium. De verkopers die hun sales expertise in combinatie met een sterke digitale competentie integreren, kickstarten hun carrière. Zo is social media niet meer weg te denken uit de maatschappij. Zorg dat je een boeiend verhaal vertelt om klanten te overtuigen. Slim gebruik van data is de sleutel tot succes. Transformeer jezelf in een toekomstbestendige sales professional met Mercuri. Let’s get ready for business.

Meer hierover lezen in een whitepaper? Vul dan hier je e-mailadres in

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Meer lezen

  Onze klanten

  Klik hier

  Onze sales trainingen

  Klik hier

  Leren waar, wanneer, hoe en wat je wilt?

  Sales training built around you

  Onze sales management trainingen

  Klik hier