“Prijs is wat je betaalt.
Waarde is wat je krijgt”

WARREN BUFFET


The way we sell has changed - to stay competitive your sales teams need cutting edge training that meets the challenges of today - and tomorrow

Value based selling

Verander de manier van verkopen

Klanten verwachten nu meer dan alleen een geweldig product - ze verwachten oplossingen voor hun zakelijke uitdagingen. Jenny Rahm van Mercuri International legt uit hoe Value Based Selling uw verkoopteams kan helpen concurrerend en relevant te blijven in een steeds veeleisender markt - dit is waarom u het nu nodig heeft.

Wat verkoopt u?

Bij Value Based Selling gaat het om het verkrijgen van een gedetailleerd inzicht in de specifieke bedrijfsvoering van een klant - en de impact die uw product of dienst kan hebben op het resultaat van die klant.


WAARDE = KLANT VOORDEEL minus KOSTEN VAN PRODUCT/SERVICE

De waarde wordt gedefinieerd als het verschil tussen het voordeel van uw oplossing voor een specifieke klant en de prijs ervan. Als u dit voordeel kunt kwantificeren in termen van hogere opbrengsten of kostenbesparingen, wordt het veel gemakkelijker om de verkoop te sluiten.

Doe de quiz
De 5 minuten quiz

In hoeverre ken je VBS?

Wat is Value Based Selling? VBS helpt de verkoper om van een productexpert naar een klantenspecialist te gaan - maar het is zoveel meer dan dat. Ontdek hoeveel je echt weet met onze 5 minuten durende assessment quiz.

Waarom is de Mercuri vbs training anders?

Wereldwijd bereik

De VBS-training van Mercuri International is uniek - want Mercuri International is uniek. Door klanten in meer dan 50 landen te ondersteunen, combineert Mercuri een wereldwijd bereik met lokale expertise - door gebruik te maken van onze kennis van het wereldwijde bedrijfsleven met gerichte, regionaal specifieke ervaring.

Training oplossingen

Onze training oplossingen zijn op maat samengesteld en combineren het allerbeste in op maat gemaakte, echte scenario's en middelen in modulaire, flexibele pakketten - ontworpen om uw verkoopteams de vaardigheden te geven die ze nodig hebben, zonder zich te hinderen in hun werklast.

Get in touch

Case study

Wilt u weten hoe VBS-trainingen uw bedrijf kunnen beïnvloeden? Hier leest u hoe ABB VBS heeft toegepast om de uitdagingen van het opereren in meer dan 100 landen aan te gaan - en hoe ze hun verkoopstrategie heeft gerevolutioneerd.

Download

E-book

Technologie verandert de manier waarop we kopen - in een ongekend tempo. In ons e-book kijken we naar wat er nodig is om de verkoop in te laten inlopen en onderzoeken we zowel de uitdagingen als de kansen die deze uitdagende nieuwe wereld met zich meebrengt.

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

  Het Mercuri-verschil

  Onze VBS-trainingsaanpak is uniek en ondersteunt u bij elke stap van het traject met op maat gemaakte middelen, relevante praktijkscenario's en doorlopende evaluatie en ondersteuning.

  Wij begrijpen dat de behoeften van elke klant anders zijn - en hebben trainingen ontwikkeld die modulair en flexibel zijn, zodat uw teams kunnen profiteren van uitstekende verkoopresultaten.

  ”Mercuri always brings the guaranteed B2B sales credibility and challenge ABB requires to help raise our solution and Value Based Selling skills to world-class, be it in Bangalore or Beijing, Coventry or Cairo.”

  Allan Mitchell
  Neem contact met ons op

  Wilt u meer weten over Mercuri International? We willen graag met u praten. Neem contact met ons op en laat ons weten hoe Mercuri uw verkooptraining kan helpen transformeren.

   Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en de Terms of Service .