The Sales Conference 2020

Guiding leaders into the future of sales and marketing for the 12th year running

De Sales Conference loodst leiders naar de toekomst met inspiratie en inzichten. De Sales Conference is het jaarlijkse evenement voor B2B executives die de verkooporganisatie van de toekomst willen begrijpen en ontwikkelen. Dit jaar biedt Mercuri International en Prosales u The Sales Conference aan, waar u ook bent – via live uitzendingen. Het mooiste gedeelte? Het is gratis!

U kunt luisteren naar de wereldberoemde voetbalscheidsrechter Pierluigi Collina en groei & innovatie evangelist Tiffani Bova naast andere inspirerende sprekers – gewoon een volledige dag van inspiratie, feiten en inzichten om de toekomst van sales op te bouwen.

Wanneer?

Donderdag 19 november

19 november – volledig digitaal en gratis via live uitzending. Laat je inspireren, maak het je gemakkelijk – vanuit je kantoor, keuken of bank! Lees de agenda voor meer details.

De agenda

De sprekers

Live te volgen

We zijn blij dat we een sterke line-up kunnen presenteren. Het is onze ambitie om al onze Keynotes ter plaatse in Annexet, Ericsson Globe Arena, te hebben om u optimaal te laten deelnemen.

De keynote speakers