The Future State of Sales

What are the trends that are shaping the future state of sales? We discover the top 10 trends that will have the greatest impact on sales and marketing in the coming years and business leaders consider most critical to stay competitive in the future.

Download the full report

The future state of sales - Sales verandert sneller dan ooit

Hoe moeten wij ons oriënteren tussen de snelle veranderingen in het ondernemingsklimaat? Welke technologieën zijn van belang? Waarin moeten wij investeren voor de lange termijn? En hoe kunnen we prioriteiten stellen en verstandige beslissingen nemen? Het is gemakkelijk om overweldigd te raken en verlamd te raken door de snel groeiende hoeveelheid informatie. Wij nodigden managers uit om deel te nemen aan ons onderzoek The Future State of Sales, met als doel te valideren welke trends het belangrijkst zijn voor hun toekomstige business. Meer dan 1.000 leidinggevenden beantwoordden onze enquête die ons een aantal zeer interessante resultaten opleverde, gepresenteerd in dit rapport.

”Degenen die begrijpen hoe zij zich aan deze snelle veranderingen kunnen aanpassen en deze veranderingen in kansen kunnen omzetten, zullen de winnaars van de toekomst zijn. ”

Henrik Larsson-Broman, report leader & author

Enkele bevindingen uit het rapport...

85 %...

...van de managers zeggen dat klantgerichtheid essentieel is voor toekomstig succes

68%...

van de managers beschouwt verkopen op afstand als essentieel voor het toekomstige concurrentievermogen

75 %...

...van de managers vindt innovatie van nieuwe producten en diensten van cruciaal belang voor zakelijk succes

The future state of sales report

Wij hopen dat de trends die wij presenteren je inspiratie en houvast bieden om je bedrijf in de juiste richting te sturen. Door verstandige beslissingen te nemen, kunnen trends een organisatie versnellen en tot betere resultaten leiden. Tegelijkertijd kunnen werknemers zich gemotiveerder en trotser voelen om voor een modern, toekomstgericht bedrijf te werken.