Customer service excellence met Maersk Line

In oktober 2016, heeft de Association of Talent Development Maersk Line tot Winnaar van de prestigieuze BEST Awards uitgeroepen. Deze titel erkent organisaties die bedrijfsmatig succes hebben getoond door middel van talent ontwikkeling van personeel. Maersk Line heeft de eerste plaats ingenomen vanwege het in-house leermodel, het CARE PROgram, wat is ontwikkeld in partnerschap met Mercuri International.

Customer service excellence with Maersk Line

Gedurende de award ceremonie in Washington D.C., presenteerde de Association of Talent Development (ATD) de winnaars van haar jaarlijkse BEST Awards, voor de talent development branche de meest gewaardeerde en gewilde erkenning. In concurrerentie tijdens de editie van dit jaar deden bijna 150 organisaties van 13 landen leverden een aanmelding bij de ATD. Alle organisaties leverden kwantitatieve en kwalitatieve informatie over hun talent development toepassingen en programma’s in bij de ATD. De aanmeldingen werden geëvalueerd in een strenge anonieme beoordeling door de leden van de BEST Awards advisory committee, een groep die bestaat uit experts uit de branche.

Maersk Line is erkend als nummer één in de wereld

Maersk Line, een grote container rederij onderdeel van de Maersk Group, won de eerste plaats van de BEST Awards. Centraal in de overwinning was de betrokkenheid van de Maersk Line senior leiders voor people development en een sterk partnerschap tussen Human Resources, wereldwijde functies en projectteams in het bouwen van specialisatie en functionele uitmuntendheid om Maersk Line’s strategie in te richten. Dit omvat alle functies en afdelingen zoals klantenservice.

Maersk Line succes voor customer service – The CARE PROgram

Maersk Line heeft samen met Mercuri International een uitmuntend programma voor klantenservice ontwikkeld en geïmplementeerd die een in-house leermodel heeft opgenomen, genaamd het CARE PROgram. Het CARE PROgram is geïmplementeerd in meer dan 100 landen, waarbij meer dan 400 customer service managers en meer dan 2000 customer service medewerkers betrokken waren. Het was een complex en moeilijk project, maar de inspanning betaalde zich uit. Cary Bailey – Findley, wereldwijde hoofd van Learning & Organizational Development bij Maersk Line, geeft het succes van het programma aan twee factoren toe: de betrokkenheid van de customer service organisatie en het sterke partnerschap met Mercuri International.

“Wat ik van een leverancier had verwacht was echt met mij te werken en alle mogelijke problemen te voorzien en op te lossen voordat ze problemen werden. Met Mercuri International kreeg ik dat allemaal. Ik geloof dat we de BEST award zonder het CARE PROgram niet konden krijgen en we hadden het niet kunnen doen zonder Mercuri International. ” zegt Cary Bailey-Findley.

E-mail: info@mercuri.be

Tel: +32 2 245 02 40