Sales Transformation

Mercuri International biedt u een breed aanbod aan mogelijkheden en expertise om uw sales organisatie te veranderen. De verschillende bewezen verkooptechnieken en -methodieken zullen helpen om de verkoopprestaties te verbeteren. 

Word expert in sales

U kunt worden getraind in een (digitale) open sales training met deelnemers van andere bedrijven of u kunt een sales training programma op maat krijgen voor uw bedrijf. Door dat te doen krijgt u een specifieke workshop voor uw sales mensen op basis van hun behoeften, uw sales proces, en de markt waarin u opereert. Dit stelt uw sales mensen in staat om zich te onderscheiden van uw concurrenten en de sales performance te verbeteren.

Of het nu gaat om het optimaliseren van verkoopprocessen, het ontwikkelen van competenties van uw verkoopteam, het aanpassen van de structuur van de verkooporganisatie aan nieuwe marktomstandigheden, het introduceren van nieuwe tools om de verkoopprestaties te verbeteren etc., Mercuri International heeft verkoop trainingen die u daarbij helpen. Door middel van gedegen aanpak krijgt u de kennis en de verkoop tools die u nodig heeft om uw verkoopresultaten te verbeteren.

Wie kunnen wij helpen?

Wij bieden verkoopcursussen aan voor iedereen die met verkoop te maken heeft.

  • Buitendienst (account- en sales managers)
  • Binnendienst (zowel front-office als back-office)
  • Klantenservice
  • Sales Managers van hoger management tot middel management
  • Key Account Managers

Manier van werken in onze verkooptraining

In al onze verkoopcursussen maken we gebruik van Blended Learning, een combinatie van face-to-face training en een online portal met e-learning modules over verkoop. Deze manier van werken geeft u flexibiliteit – u kunt 24/7 ontwikkelen.

Global Sales Training

Mercuri International is een wereldwijd opererende onderneming voor sales training en sales consultancy. Als u een internationale onderneming bent, zijn wij in staat om uw verkoopteam over de grenzen heen op te leiden – en zo te werken aan het verbeteren van uw verkoopprestaties in al uw verkoopafdelingen, ongeacht waar ze gevestigd zijn.

E-mail: info@mercuri.be

Tel: +32 (0)2 245 02 40