Opportunity to Order – O2O

Verander een opportuniteit in een order

Als verkoper hebt u misschien verschillende mogelijkheden om te overwegen. Niet alle kansen zijn echter de moeite waard en het is van cruciaal belang te leren hoe u ze van elkaar kunt onderscheiden.

Wij weten hoe moeilijk het kan zijn om uw opportuniteiten in kaart te brengen en realistisch te analyseren wat de beste manier is om verder te gaan. Daarom helpt Opportunty to Order u bij het analyseren en beheren van een opportunity en deze om te zetten in een geslaagde verkoop!

Bijscholen kan niet makkelijker…

…met het aanbod van licenties voor elk van onze leerpaden op individuele basis of met een kies-en-mix selectie. Zo werkt het:

1. ONTDEK ONZE LEERPADEN
Blader door de leertrajecten, wat past bij u of uw team?

2. KIES ER ÉÉN OF MEERDERE
Één of meerdere die interessant klinken? Goed!

3. REGEL UW TOEGANG
Neem contact met ons op om toegang te krijgen! Wij adviseren u graag over het beste pakket – speciaal voor u.


Training overzicht

ASSESSING THE OPPORTUNITY – Zoek volledige informatie over de opportuniteit – is er een behoefte, budget en deadline? Zijn de marges en de toekomstige business aantrekkelijk? Kortom, ziet u de kans om te winnen?

SOLUTION STRATEGY – Ontdek verschillende verkoopsituaties om te verduidelijken waar uw specifieke opportuniteit in past. Als de analyse klaar is, kunnen tactieken worden ontwikkeld die bij uw situatie passen.

CONTACT ALIGNMENT – Breng de beslissers van de opportuniteit in kaart. Ontdek verschillende soorten profielen en hoe u hun invloed in het proces kunt vergroten of verkleinen.

SUCCESSFUL PRESENTATION – Leer hoe u een goede opening en afsluiting opbouwt en neem alle relevante elementen op. Tenslotte kunt u zich aanpassen aan de verkoopsituatie waarin u zich bevindt en de juiste tactieken toepassen.

KIJK VERDER NAAR ANDERE ONDERWERPEN

Remote Selling

Lees verder

Essential Selling Skills

Lees verder

How to Become a Better Negotiator

Lees verder

Value Based Selling

Lees verder