Onze leer oplossingen

Onze leeroplossingen zijn ontworpen om het natuurlijke leerproces te volgen

  • In een veranderingsproces is het van cruciaal belang om eerst het bewustzijn van de huidige situatie te creëren en mensen te motiveren om te veranderen door hen te helpen begrijpen wat de voordelen zijn: de WAAROM. Om de ambitie en het verlangen om het volgende niveau te bereiken te stimuleren, gebruiken we meestal inspirerende video’s, initiële reflecties en zelfevaluaties.
  • Nadat ze zich bewust zijn geworden van de verwachte verandering, moeten mensen weten wat de ontbrekende competenties zijn en WELKE vaardigheden ze moeten verbeteren.
  • Zodra er een volledig bewustzijn is van de leerbehoeften, moeten mensen HOE ervaren om deze vaardigheden in de praktijk te verbeteren. Dit is waar de relevante, operationele training van belang is: wat te doen, hoe het te doen, door middel van rollenspellen, scenario’s en praktijk.
  • Verandering is een langetermijnproces, dus het is cruciaal om stap voor stap te volgen en te monitoren hoe mensen het geleerde in hun dagelijkse werk implementeren. Om ervoor te zorgen dat nieuw gedrag behouden blijft, is het belangrijk om de successen onder de aandacht te brengen en het succes te vieren. In dit stadium hebben managers een cruciale rol, met ondersteuning van implementatieactiviteiten en constante input en oproepen tot actie.

Kunt u niet direct vinden waar u naar op zoek bent? We geven u graag een persoonlijke toelichting.

E-mail: info@mercuri.be

Tel: +32 (0)2 245 02 40

Meer informatie

Ons aanbod

Lees meer

Personal Open Training

Lees meer

Digital Learning Center

Lees meer

Onze klanten

Lees meer