Mercuri International & Johnson Controls winnen goud bij de 2021 Brandon Hall Group HCM Excellence Awards

Mercuri International en Johnson Controls hebben samen een felbegeerde Brandon Hall Group Gold award gewonnen voor uitmuntendheid in de categorie ‘Excellence in Sales Performance’. Hun gezamenlijke overwinning werd bekendgemaakt op 19 augustus 2021. De winnaars staan hier vermeld.

Mercuri International won de prijs samen met Johnson Controls, de wereldwijde leider voor slimme, gezonde en duurzame gebouwen voor hun samenwerking op hun Sales Excellence Academy voor het Midden-Oosten en Afrika. De Sales Excellence Academy bouwde voort op gevestigde, beproefde Mercuri International vraagmethodologieën, op maat gemaakt om precies aan te sluiten bij de specifieke behoeften van Johnson Controls.

“Onze nauwe samenwerking met Johnson Controls heeft de aantoonbare waarde aangetoond van doelgerichte verkooptrainingstechnieken, die hebben geleid tot een meetbare toename van de omvang van de deal en een radicaal kortere tijd voor het sluiten van de deal. Deze prijs is een erkenning van het harde werk en de inzet voor verbetering van beide bedrijven – en is vooral een voldoening gezien de uitdagende omstandigheden van de afgelopen twee jaar.” Frank Herbertz, President en CEO, Mercuri International Group.

Aanvankelijk werd het programma zo opgezet dat het merendeel van de lessen in een klassikaal formaat werd gegeven over de kernonderwerpen verkoopvaardigheden, productvaardigheid en het verkoopproces. Sinds het begin van de pandemie is de Academy getransformeerd naar een volledig digitaal virtueel formaat.

“We zijn trots op het ontvangen van een Gold Award door de Brandon Hall Group, die ons succes vergelijkt met toonaangevende bedrijven over de hele wereld die met succes programma’s, strategieën, processen en tools hebben ingezet met meetbare resultaten. De MEA Sales Academy werd gelanceerd met een visie om een topklasse sales curriculum te creëren voor onze frontline verkopers en dit unieke op maat gemaakte programma heeft sinds 2019 meer dan 6000 geregistreerde deelnemers opgeleid, waardoor we ervoor zorgen dat we talent ontwikkelen dat zeer betrokken is en staat te popelen om te innoveren en een toekomst te creëren die wordt aangedreven door onze OpenBlue digitale oplossingen.” Mais Salameh, Director Sale & Marketing, Midden-Oosten & Afrika, Johnson Controls.

“Brandon Hall Group Excellence Awards in 2021 bieden broodnodige en welverdiende erkenning aan organisaties die boven en verder gingen om hun stakeholders te ondersteunen tijdens de ongekende verstoring van de COVID-19 pandemie,” zegt Brandon Hall Group COO en leider van het HCM Excellence Awards Program Rachel Cooke. “De awards bieden validatie van best practices op alle gebieden van HCM in een tijd waarin ze nog nooit zo belangrijk zijn geweest voor werkgevers, werknemers en klanten.”

De inzendingen werden geëvalueerd door een panel van ervaren, onafhankelijke senior industrie-experts, analisten en executives van de Brandon Hall Group op basis van de volgende criteria: aansluiting op de behoefte, opzet van het programma, functionaliteit, innovatie en algehele meetbare voordelen.

De winnaars van de Excellence Awards zullen werden gehuldigd tijdens de Brandon Hall Group’s HCM Excellence Conference, van 1 tot 3 februari 2022, in het Hilton West Palm Beach, Florida. De geselecteerde winnaars hebben ook opgetreden als presentatoren in breakout sessies, waarbij ze hun succesvolle voorbeelden hebben gedeeld tijdens de conferentie.

“We hebben dit jaar verschillende awards categorieën toegevoegd om specifiek in te spelen op kritieke behoeften, waaronder hoe organisaties de nieuwe dynamiek van werk hebben aangepakt en de principes van diversiteit, gelijkheid en inclusie hebben verankerd in hun HCM praktijken”, aldus Mike Cooke, CEO van de Brandon Hall Group. “Winnende organisaties in alle categorieën toonden een people centric benadering terwijl ze superieure bedrijfsresultaten behaalden onder uitdagende en ongekende omstandigheden. Het aantonen van de impact van HCM op de business is wat onze awards onderscheidt.”

Lees meer over de Brandon Hall Group Excellence awards.

Over Johnson Controls

Bij Johnson Controls (NYSE:JCI) veranderen we de omgevingen waarin mensen wonen, werken, leren en spelen. Als wereldleider in slimme, gezonde en duurzame gebouwen is het onze missie om de prestaties van gebouwen opnieuw te verbeelden ten dienste van mensen, plaatsen en de planeet.

Met een geschiedenis van meer dan 135 jaar innovatie, levert Johnson Controls de blauwdruk van de toekomst voor industrieën zoals gezondheidszorg, scholen, datacenters, luchthavens, stadions, productie en daarbuiten door middel van haar uitgebreide digitale aanbod OpenBlue. Met een wereldwijd team van 100.000 experts in meer dan 150 landen, biedt Johnson Controls ‘s werelds grootste portfolio van gebouwtechnologie, software en service-oplossingen met enkele van de meest vertrouwde namen in de industrie. Voor meer informatie, kijk op www.johnsoncontrols.com of volg @johnsoncontrols op Twitter.

Over Brandon Hall Group

Brandon Hall Group beheert het grootste en langst lopende onderscheidingenprogramma in Human Capital Management. Als een onafhankelijk HCM onderzoeks- en analistenbureau voeren zij studies uit op het gebied van Leren en Ontwikkeling, Talent Management, Leiderschapsontwikkeling, Diversiteit, Equity & Inclusie, Talent Acquisitie en HR/Workforce Management. Deze benchmarkstudies helpen organisaties door strategische inzichten te bieden voor executives en professionals die verantwoordelijk zijn voor groei en bedrijfsresultaten. Door de onderzoeken te koppelen aan de beste prestaties uit de prijzen, heeft Brandon Hall Group meer dan 10.000 klanten wereldwijd geholpen en meer dan 28 jaar onderzoek en advies van wereldklasse geleverd. De kern van ons aanbod is een lidmaatschapsprogramma dat onderzoek, benchmarking en onbeperkte toegang tot gegevens en analisten combineert. Het lidmaatschap stelt leidinggevenden en professionals in staat om de juiste beslissingen te nemen over mensen, processen en systemen, in combinatie met adviesdiensten voor analisten die erop gericht zijn om het onderzoek op een praktische en efficiënte manier in actie om te zetten.

Brandon Hall Group heeft ook professionele certificeringen gelanceerd voor business en human capital management professionals om zichzelf bij te scholen en referenties te verwerven om carrière te maken. (www.brandonhall.com)

Contact:

Daniela Vidakovic Lundin, Global Marketing Manager
Mercuri International Group
Email: press@mercuri.net