Maatwerk Verkoop Trainingen

Oplossingen voor verkooptraining op maat

Door jullie behoeften in kaart te brengen, creëren we het perfecte trainingsprogramma om jullie uitdagingen aan te gaan, zowel op individueel niveau als op het niveau van de organisatie en de branche. We kunnen jullie helpen met het herontwerpen van jullie bestaande inhoud of met het creëren van gloednieuw materiaal – modulair of op maat gemaakt en opgebouwd vanaf de eerste stap.


ACTION TIPS/ESSENTIALS

Samenvattingen en tips om de deelnemer te helpen kennis te behouden en toe te passen tijdens het werk.

INTERACTIEF LEREN

Een interactieve ervaring om de actieve betrokkenheid van de deelnemer te bevorderen, zodat de informatie beter wordt onthouden.

OP SCENARIO GEBASEERD

Realistische situaties en personages bieden context, waardoor het oplossen van echte problemen wordt ontwikkeld.


KORTE EN EFFECTIEVE E-MODULES

Kort en mobiel vriendelijk, als aanvulling op klassikale training of als zelfstandige oplossing.

OP GAMIFICATIE GEBASEERD

Voeg een element van plezier toe door middel van scores, niveaus en beloningen om leerlingen te helpen hun doelen te bereiken.

KLASSIKAAL

Om de leerervaring compleet te maken en deelnemers te helpen hun vaardigheden te verbeteren, met oefeningen, rollenspellen en discussies, virtueel of op locatie.


Kennis van de branche

Als het grootste verkoopadviesbureau ter wereld begrijpt Mercuri International dat de uitdagingen waar onze klanten voor staan branchespecifiek zijn.

Onze decennialange ervaring, gekoppeld aan sterk gespecialiseerd onderzoek, stelt ons in staat om de nummer één partner te zijn op het gebied van verkooptraining en sales consulting. Door het ontwikkelen en implementeren van onze diensten in verschillende sectoren, zorgen onze speciaal toegewezen “Global Industry Experts” ervoor dat we voorop lopen, ongeacht de branche.


LATEN WE BESPREKEN WAT WE VOOR JULLIE KUNNEN BETEKENEN

CONTACT

Wat de uitdaging ook is, Mercuri International heeft een opleidingstraject voor iedereen. Hebben jullie een oplossing op maat nodig? Neem contact met ons op om het te realiseren!

Links

Branche sectoren

Branche Sectoren