Be a Sales Professional in the 3rd Millennium

Video 3rd Millennium

Een verkoper van de toekomst worden

Het oudste beroep ter wereld – verkopen – is met de tijd geëvolueerd om aan de veranderende behoeften van elke generatie te voldoen. Het is nu tijd voor een nieuwe golf van verandering.
Het verschil, dit is geen geleidelijke evolutie, dit is een transformatie. Zoals technologie het aankoopgedrag van de klanten verandert, roept het verkopers ook op om de manier waarop ze verkopen, te transformeren. Degenen die gehoor geven aan deze oproep en bereid zijn om te veranderen, zullen succesvol zijn en hun carrières en organisaties naar grotere hoogte brengen.

Waarom de noodzaak zich aan te passen ?

Simpelweg omdat de digitale wereld ervoor gezorgd heeft dat de beschikbare informatie voor uw klanten drastisch is toegenomen.
De klanten op hun beurt, leggen een aanzienlijk langer traject hun “buying journey” online af, zonder zelfs nog maar een verkoper te ontmoeten.

Download brochure

onze brochure om meer te ontdekken hoe het “Mercuri International’s 3rd Millennium Sales Concept” u kan helpen om de noodzakelijke vaardigheden te kiezen en te oefenen zodat je een toekomstbestendige verkoper van jezelf kan maken.

E-mail: info@mercuri.be

Tel: +32 2 245 02 40